Daikin Altherma LT
Daikin Altherma LT
Daikin Altherma LT
Daikin Altherma LT

Daikin Altherma LT

€ 0,00
Daikin Altherma lavtemperatur er en luft/vann varmepumpe spesielt tilpasset vannbårne gulvvarmesystemer, lavtemperaturradiatorer og tappevannsoppvarming. Daikin Altherma LT kan også leveres med kjølefunksjon. Varmepumpen kan benyttes både til eksisterende og nye boliger, samt til lavenergihus. Daikin Altherma er en komplett varmepumpe, noe som gir rask og forutsigbar montasje. De nye innedelene er kompakte og har all servicetilgang i front. Designet gjør at den ikke tar opp mye plass.

Derfor skal du velge Daikin Altherma LT Veggmodell:

Varme og varmtvann med legionellakontroll

Måler levert energi, samt kalkulert strømforbruk

Besparelse på løpende kostnader, oppretthold optimal komfort

Bruk av fornybar energi sparer miljøet.

Spesielt utviklet for det nordiske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

 
 


Kompakt løsning med varmt vann til boligbruk
Hvis du ser etter en alt-i-ett-løsning, er Daikin Altherma svaret. Den gulvmonterte innedelen kombinerer oppvarming og kjøling med varmt vann til boligbruk. Den leveres med en 180 eller 260 liters tank med høy kapasitet, med 50% mindre varmetap sammenlignet med en standard tank. Med intelligente kontrollere kan du planlegge funksjonene (varme opp tanken på en spesifisert tid på dagen) og en gjenoppvarmingsfunksjon (automatisk gjenoppvarming når temperaturen faller under et spesifisert minimum). Hvis det trengs integrert varmt vann til boligbruk, se Daikin Altherma veggmontert innedel.

Passer perfekt til nybygg og lavenergihus
Skal du bygge nytt hus? Forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt? Systemet fra Daikin Altherma er den ideele løsningen. Det forener oppvarming, kjøling og varmt vann til boligbruk i ett system, og dette gir maksimal komfort hele året. Varmepumpen passer til alle klimaer og er bygget for å tåle de vanskeligste vinterforholdene. Systemet gir stabile romtemperaturer i hele huset, 365 dager i året. Enda bedre er at systemet kan kobles til alle typer varmekilder med lav temperatur som brukes til moderne konstruksjon i boliger. Dette omfatter gulvvarme, radiatorer med lav temperatur, viftekonvektorer og konvektorvarmepumper.

Spar penger, oppretthold optimal komfort
Daikin Altherma sin avanserte teknologi tilbyr både store besparelser økonomisk og en komfortabel romtemperatur. Det begynner med riktig størrelse på komponentene i hjemmet ditt, slik at du ikke behøver å betale for unødvendig kapasitet. Hjertet er en kompressor med høy effektivitet som produserer maksimal effekt med minimal energi. Smarte kontroller sikrer det mest effektive energiforbruket gjennom alle sesonger – selv i meget kaldt vær – holdes løpende kostnader lave.

 
Powered by Phoca Cart